Headset -kyselyn tulokset

November 2, 2017 Janne Halla-aho

Teimme kyselyn uutiskirjelukijoillemme siitä millaisia kokemuksia heillä on Heasetin käytöstä työpaikalla. Saimme runsaasti vastauksia ja Plantonics -headset arvonnan voittajakin löytyi. 

Mainintoja suosikkimerkkinä sai eniten Plantronics, toiseksi eniten Bose. Lisäksi Sennheiser, Logitech ja Jabra mainittiin useammin kuin yhden kerran. Suosituin malli oli selvästi pään yli asetettava sankamalli ja kuulokkeet tulee olla molemmilla korvilla. Taustamelun suodatusta oli kokeillut yllättävänkin suuri osa vastanneista ja odotettuna tuloksena kokemukset siitä olivat vaihtelevia. Taustamelun suodatus oli kuitenkin ominaisuus, jota suuri osa vastanneista haluaisi käyttää, kunhan sen vain saisi toimimaan odotetulla tavalla.

Kommenteissa mainittiin käytännön kokemuksia, joiden perusteella kuulokkeita käytetään ainakin puhelimitse tehtävässä asiakaspalvelutyössä, jossa usein samassa huoneessa on useita henkilöitä työssä samaan aikaan. Hankaluuksia luurien käytössä oli pienellä osalla vastanneista, joten siltä osin tekniikka on mukavasti kehittynyt. Moni kuuntelee myös työskennellessään musiikkia ja etätöissä varsinkin lapsiperheissä kunnolliset taustamelusuodatetut headsetit ovat kullan arvoisia.

Kiitos kaikille vastanneille! Tällä kertaa onnetar suosi Mikko Lehtosta Suomen Partiolaiset - Finland Scouter Ry:sta. Onnittelut Mikolle!

Share