Juha Elosesta Praecomin uusi toimitusjohtaja

August 22, 2016 Janne Halla-aho

Juha Elosesta Praecomin uusi toimitusjohtaja

Praecom Oy hakee jatkoa viime vuosien vahvalle kasvulle uudistamalla organisaatiotaan ja toimintamallejaan.  

Osana uudistusta Praecomin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Elonen. Elonen on työskennellyt Praecomissa tammikuusta 2015 lähtien, ensin kehitysjohtajana ja sitten operatiivisena johtajana.  Aikaisemmin Juha Elonen on toiminut mm. teleoperaattori DNA:n yritysliiketoiminnan kehitysjohtajana.

”Meillä on positiiviset näkymät kasvun jatkumiseen ja asiakkaidemme palvelemiseen entistä paremmin. Olemme aloittaneet vahvan palvelukehityksen, jonka tarkoituksena on tuottaa asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa ja mahdollistaa palveluidemme saumaton integrointi asiakkaan olemassa olevaan ympäristöön. Olemme myös alkuvuoden aikana vahvistaneet myyntiorganisaatiotamme, jolla pyrimme vastaamaan eri asiakassegmenttien asiakastarpeisiin entistä paremmin”, Elonen linjaa.

Elosesta Kuvassa Miika Liljedahl (oik) ja Juha Elonen (vas)

Elosen siirtyessä toimitusjohtajaksi Praecomin nykyinen toimitusjohtaja ja yhtiön vuonna 2007 perustanut Miika Liljedahl jatkaa Praecomissa strategia- ja asiakastyössä.

Miika Liljedahl keskittyy tukemaan uutta johtoa ja etsimään yritykselle uusia kasvupolkuja: ”Nyt pääsen syventymään ennen kaikkea strategiatyöhön ja luomaan uusia kasvumahdollisuuksia Praecomille”, toteaa Liljedahl.

Hallituksen puheenjohtajan tehtävässä jatkava väistyvä toimitusjohtaja Miika Liljedahl uskoo Elosen nostavan Praecomin yrityksenä seuraavalle tasolle, kun yhtiö siirtyy perustajayrittäjältä uuden johtajan käsiin.

Lisätietoja:
Juha Elonen, toimitusjohtaja
Praecom Oy
+358 44 040 1692
juha.elonen@praecom.fi

Miika Liljedahl, hallituksen puheenjohtaja
Praecom Oy
+358 44 733 2242

Share