Praecom ostaa Pilvikori Oy:n videoneuvotteluliiketoiminnan

Praecom ostaa Pilvikori Oy:n videoneuvotteluliiketoiminnan

Praecom Oy ostaa Pilvikori Oy:n videoneuvotteluliiketoiminnan, Pilvikori Oy:n toimitusjohtaja Tatu Sikasesta Praecom Oy:n myynnin vetäjä.

Praecom Oy ja Pilvikori Oy ovat sopineet videoneuvotteluihin liittyvän liiketoiminnan kaupasta. Kysymyksessä on Praecomille jo kolmas liiketoimintakauppa lyhyen ajan sisällä.

– Kaupalla vauhditamme kasvuamme ja vahvistamme asemaamme videoneuvottelupalveluiden kasvavassa markkinassa operaattoririippumattomana asiantuntijana. Tavoitteemme on olla alan johtava yritys Suomessa, sanoo Praecomin toimitusjohtaja Miika Liljedahl.

– Toimiala vaatii osaamista, innovatiivisuutta, palveluiden jatkuvaa kehittymistä ja sen vuoksi fokuksemme on tiukasti etä- ja videoneuvottelupalveluiden kehittämisessä, Liljedahl toteaa.

Kaupan taustalla on Praecomin halu kasvaa ja lisätä osaamista sekä samalla kehittää myynnin organisaatiota Pilvikorin avainhenkilöiden siirtyessä Praecomille.

– Videoneuvotteluasiakkaamme pääsevät markkinan parhaaseen kotiin. Olemme tyytyväisiä, että pääsemme liittymään Praecomin asiantuntijajoukkoon ja jatkamaan työskentelyä asiakkaidemme kanssa sekä heidän etäneuvottelupalveluidensa kehittämistä. Yhdessä Praecomin jo olemassa olevien resurssien kanssa muodostamme toimialan dreamteamin ja pystymme tarjoamaan asiakkaille paljon uusia mahdollisuuksia, Praecom Oy:n myynnin vetäjäksi siirtyvä Tatu Sikanen iloitsee.

Praecom Oy

Praecom Oy on suomalainen etä- ja videoneuvottelupalveluita tarjoava vuonna 2007 perustettu yritys. Yhtiön tarkoitus on tuottaa asiakkailleen mitattavia liiketoimintahyötyjä tehostamalla niiden toimintaa ja vähentämällä kuluja. Praecomilla on toimipisteet Vantaalla, Hämeenlinnassa ja Tampereella ja päättyneen vuoden 2015 tilikauden liikevaihto oli 3,9m€.

Pilvikori Oy on suomalainen videoneuvottelu- ja pilvipalvelualan yritys, jonka omistaa sen toimiva johto. Pilvikori Oy:n ydinosaamista on videoneuvottelulaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden toimittaminen asiakkailleen.

Lisätietoja:
Miika Liljedahl, toimitusjohtaja, Praecom Oy p. 044 733 2242, www.praecom.fi
Tatu Sikanen, Pilvikori Oy p. 044 554 0300, www.pilvikori.com

Comments (0)