Heikki Hautala aloittaa Teamwork Advisorin tehtävissä: ”Tehdään kohtaamisista toimivia, helppoja ja koskettavia”

February 19, 2020 Pasi Anttila praecom

Heikki Hautala, 53, on nimitetty Praecom Oy:n tiimityön asiantuntijaksi. Hautalalla on vastuunaan Praecomin palveluvalikoima sekä asiakasorganisaatioiden koskettavien kohtaamisten suunnittelu, ratkaisumyynti ja kehitys.  

Hautala on työskennellyt pitkän uran kansainvälisen teleoperaattorin palveluksessa. Hän on työskennellyt tuotehallinnan ja -kehityksen parissa, sekä osallistunut laajasti erilaisiin myynnin tehtäviin ratkaisumyynnin ja asiantuntijan roolissa. Viimeiset kaksi vuotta Hautala on työskennellyt julkishallinnon puitesopimusten jalkauttajana asiakkaisiin. Vastuualueenaan Hautalalla ovat olleet erilaiset neuvottelupalvelut.

Praecomilla Hautala vastaa kaupallisesta tarjoamasta ja sen pitämisestä markkinan kärjessä. Samalla hän osallistuu asiakastyöhön ratkaisumyynnin roolissa. "Hesen" mukana tulee aimoannos energisyyttä, palvelumuotoilun osaamista sekä asiakastyössä pitkään kaivattua lisävoimaa.

-Kohtaamisia on tilassa ja sen ulkopuolella. Tehdään yhdessä niistä toimivia, helppoja ja koskettavia, Hautala kannustaa.

Heikin kanssa pääset juttusille seuraavasti:

Puhelimella: +358 40 7152 000
Videolla: hese@praecom.webex.com
Selaimella: https://praecom.webex.com/meet/Hese
Sähköpostilla: heikki.hautala@praecom.fi
Livenä: Praecom Oy, Vantaankoskentie 14 , 01670 Vantaa

Share