Praecom Hanselin puitesopimustoimittajaksi

April 2, 2020 Pasi Anttila

Praecom valittiin Hanselin esitystekniikan palveluiden ja laitteiden puitesopimustoimittajaksi. 

Hanselin puitesopimus mahdollistaa esitystekniikan ja erilaisten AV-laite ja -palvelukokonaisuuksien hankinnan Praecomilta. Puitesopimusta voivat hyödyntää siihen liittyneet julkisen sektorin toimijat, kuten kaupungit, korkeakoulut ja valtionvirastot.

-Hansel lähti tekemään kilpailutusta palvelunäkökulmasta, mikä teki osallistumisesta kilpailutukseen meille mielekkään. Haluamme mahdollistaa 100% Onnistuneen Kokouksen myös julkiselle sektorille. Valinta Hanselin sopimustoimittajaksi on luonnollinen osa strategiaamme, jossa kasvamme uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien ja palveluiden avulla, toteaa Praecomin toimitusjohtaja Timo Jolkin. 

Jolkin näkee AV-liiketoiminnan olevan murroksessa. Murroksen myötä asiakkaat haluavat toiminnallisuuksia laitteistojen sijaan.

-Teknologiat vaihtuvat vauhdilla. Asiakkaat tarvitsevat ketterästi uusia ratkaisuja käyttöönsä. Siksi on tärkeää, että perinteisen AV-laitetoimitusnäkökulman sijaan kilpailutus tehtiin palvelunäkökulma huomioiden. Tämä mahdollistaa sen, että teknologiasta saadaan aidosti paras mahdollinen hyöty organisaatiolle ja loppukäyttäjät saavat tarvittavaa käyttäjätukea. Jatkuvat huoltopalvelumme pitävät huolen siitä, että laitteet pysyvät toimintakunnossa ja pystymme ennakoivasti auttamaan ongelmatilanteissa, jatkaa Jolkin.

Lisätietoja:
Timo Jolkin, toimitusjohtaja
Praecom Oy
+358 44 530 9014
timo.jolkin@praecom.fi 

Hansel Oy on julkisen sektorin hankintatoimen uudistaja ja kehittäjä. Hanselin palveluiden ytimen muodostavat yhteishankinnat, joiden lisäksi Hansel tarjoaa asiakkailleen hankintojen asiantuntijapalveluita. Hanselilla on yhteensä noin 90 puitejärjestelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää, joihin on kilpailutuksen perusteella valittu yli 480 sopimustoimittajaa. 

Praecom Oy on suomalainen etä-, videoneuvottelu ja neuvottelutilapalveluita tarjoava vuonna 2007 perustettu yritys. Yhtiön tarkoituksena on tuottaa asiakkailleen 100% Onnistunut Kokous. Praecomilla on toimipisteet Hämeenlinnassa, Tampereella ja Vantaalla. Praecom Group -konserniin kuuluvat Praecom Oy:n lisäksi IT4B Partners Oy ja Upto Oy.

Share