Praecom Oy ostaa Upto Oy:n Infonäyttöliiketoiminnan

January 22, 2019 Janne Halla-aho praecom, upto
Praecom Oy ostaa Upto Oy:n Infonäyttöliiketoiminnan, Upto Oy:n toimitusjohtaja Kasper Kenig ja muu henkilökunta jatkavat liiketoimintaa Praecom Oy:n tytäryhtiönä Upto Oy nimellä.

Praecom Oy:n toimitusjohtaja Miika Liljedahl ja Upto Oy:n omistaja Reima Väyrynen ovat sopineet infonäyttöliiketoimintaan liittyvän liiketoiminnan kaupasta. Kysymyksessä on Praecomille jo neljäs liiketoimintakauppa lyhyen ajan sisällä.

- Pääkohteina meillä ostoissa ovat liiketoiminnat, jotka luovat synergiaa nykyisten liiketoimintojen kanssa, sopivat olemassa oleviin prosesseihin ja laajentavat tarjoamaamme asiakkaillemme. Kaupalla vauhditamme kasvuamme ja kannattavuuttamme. Tavoitteemme on olla alan johtava yritys Suomessa, sanoo Praecom Oy:n toimitusjohtaja Miika Liljedahl.

- Toimiala vaatii osaamista, innovatiivisuutta, palveluiden jatkuvaa kehittymistä ja sen vuoksi olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Upton palvelut ja henkilökunnan osaksi tiimiämme, Liljedahl toteaa.

- Upton asiakkaat ja henkilökunta pääsevät markkinan parhaaseen kotiin. Olemme tyytyväisiä, että pääsemme liittymään Praecom Groupin asiantuntijajoukkoon ja jatkamaan työskentelyä asiakkaidemme kanssa sekä kehittämään heidän infonäyttöpalveluita. Yhdessä Praecomin jo olemassa olevien resurssien kanssa muodostamme toimialan huipputiimin ja pystymme tarjoamaan asiakkaille paljon uusia palveluita ja mahdollisuuksia, sekä jatkamaan kasvuamme, Upto Oy:n osakkaiksi kutsutut   toimitusjohtaja Kasper Kenig ja Näyttöviestintäasiantuntija Lauri Hänninen iloitsevat.

-Olen todella tyytyväinen, että Upton liiketoiminta löysi uuden kodin juuri Praecomista. Olenhan ollut itse toisena henkilönä Miika Liljedahlin kanssa perustamassa Praecomia vuonna 2007. Tiedän, että nyt tehty kauppa tuo merkittäviä synergiaetuja molemmille osapuolille ja mahdollistaa kasvun Suomen yhdeksi merkittävimmäksi toimijaksi. Päätän tällä kaupalla nyt 30 vuotta kestäneen aktiivisen yrittäjyysuran ja olen todella tyytyväinen, että kasvattamani vastuuhenkilöt jatkavat työtäni eteenpäin, Upto Oy:n Hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Reima Väyrynen summaa.

Praecom Group on suomalainen etä-, videoneuvottelu ja neuvottelutilapalveluita tarjoava vuonna 2007 perustettu yritys. Yhtiön tarkoitus on tuottaa asiakkailleen 100% onnistunut kokous. Praecomilla on toimipisteet Hämeenlinnassa ja Vantaalla ja päättyneen vuoden 2018 tilikauden liikevaihto oli 6,1m€. Praecom Groupiin kuuluvat tytäryhtiöt IT4B Partners Oy ja Upto Oy. Yhdessä nämä muodostavat noin 10m€ liikevaihdon tuottavan kokonaisuuden.

Upto Oy on suomalainen digitaalisiin infonäyttöpalveluihin erikoistunut yritys. Missiomme on olla Suomen arvostetuin digitaalisen näyttöviestinnän palvelu- ja asiantuntijaorganisaatio. Päättyneen vuoden 2018 liikevaihto oli 1,63m€.


Lisätietoja:
Miika Liljedahl, toimitusjohtaja, Praecom Oy p. 044 733 2242, www.praecom.fi
Reima Väyrynen, Hallituksen puheenjohtaja, Yrittäjä,  Upto Oy p. 044 733 2200
Kasper Kenig, toimitusjohtaja, Upto Oy p. 040 741 4226, www.upto.fi
Share