Praecom Oy:lle uusi toimitusjohtaja – tähtäimessä merkittävä kasvuloikka

October 18, 2019 Pasi Anttila

Praecom Oy palkkaa uudeksi toimitusjohtajaksi Cisco Systemsin Pohjois-Euroopan viestintäratkaisuliiketoiminnan johtajan Timo Jolkinin, 38.  

Timo Jolkin on työskennellyt aiemmin mm. Videra Oy:lla, Enfo Oyj:lla ja Cisco Systemsissä erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä sekä osana johtoryhmää. Jolkin aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä Praecomilla 1.11.2019 ja seuraa tehtävässään yhtiön nykyistä toimitusjohtajaa ja yhtiön perustajaa Miika Liljedahlia.

Praecom tähtää merkittävään kasvuloikkaan

 Kokousteknologia-, video- ja etäneuvottelupalveluihin erikoistunut Praecom -konserni tähtää 20 miljoonan euron liikevaihtoon vuoteen 2024 mennessä.

-20 miljoonan euron liikevaihto on hyvin realistinen ja asetan omat rimani vielä astetta korkeammalle, toteaa Jolkin.

-Ciscolla ollessani olemme tehneet Praecomin kanssa syvää yhteistyötä jo vuosia ja olen innoissani päästessäni osaksi tätä kasvutarinaa. Näen markkinassa ison murroksen, joka mahdollistaa palvelulähtöiselle ketterälle yhtiölle merkittävän kasvuikkunan. Praecom on ainoa pelaaja markkinoilla, joka pystyy tarjoamaan tämän kaltaisen kokonaispalveluratkaisun ja siihen on markkinoilla selkeä tarve Jolkin jatkaa.

-Kasvu vaatii satsauksia myös henkilöstöön ja Timo Jolkin on yksi vastaus rekrytoitaviin avainresursseiseihimme. Olemme viimeisen kahden vuoden aikana saaneet merkittäviä suurasiakkuuksia Praecomille Suomen suurimmista yhtiöistä ja jatkuvan strategisen kehityksen avulla trendi tulee jatkumaan. Tulemme rekrytoimaan myös muita avainpelaajia yhtiöön seuraavan kahden vuoden aikana, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Liljedahl.

Jolkinin siirtyessä Praecom Oy:n toimitusjohtajaksi yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Liljedahl siirtyy konsernin emoyhtiön Praecom Groupin toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

Liljedahl keskittyy tukemaan uutta johtoa ja etsimään yritykselle uusia kasvupolkuja:

-Nyt pääsen syventymään ennen kaikkea strategiatyöhön ja luomaan uusia kasvumahdollisuuksia Praecomille, linjaa Liljedahl jatkoaan.

Lisätietoja:
Timo Jolkin, toimitusjohtaja 1.11.2019 alkaen
Praecom Oy
+358 44 530 9014
timo.jolkin@praecom.fi

Miika Liljedahl, hallituksen puheenjohtaja
Praecom Group & Praecom Oy
+358 44 733 2242
miika.liljedahl@praecom.fi

Praecom Oy on suomalainen etä-, videoneuvottelu ja neuvottelutilapalveluita tarjoava vuonna 2007 perustettu yritys. Yhtiön tarkoitus on tuottaa asiakkailleen 100% onnistunut kokous. Praecomilla on toimipisteet Hämeenlinnassa ja Vantaalla ja päättyneen vuoden 2018 tilikauden liikevaihto oli 6,1m€. Praecom Groupiin kuuluvat tytäryhtiöt IT4B Partners Oy ja Upto Oy. Yhdessä nämä muodostavat noin 10m€ liikevaihdon tuottavan kokonaisuuden.

Share