Praecom Smartblockin jälleenmyyntikumppaniksi – kompaktit kohtaamistilat ratkaisevat kokoustamisen ja tiimityön haasteita

August 13, 2019 Pasi Anttila videoneuvottelu, 100% Onnistunut kokous, etätyö, praecom

Praecom Oy ja Smartblock Oy ovat sopineet jälleenmyyntiyhteistyöstä Smartblockin tuoteperheen osalta. Jälleenmyyntiyhteistyö mahdollistaa Smartblockin tuotteiden saatavuuden Praecomin asiakkaille osana Praecomin tarjoomaa.

Smartblockit ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja kompakteja, pyörillä liikkuvia kohtaamistiloja 1-6 hengelle.

-Monissa yrityksissä pieniä neukkareita ei ole tarpeeksi ja näin työntekijöille ei löydy luontevaa paikkaa tehdä tiimityötä tai pitää videoneuvottelua pienellä porukalla. Pahimmassa tapauksessa tiimityötä aletaan vältellä, kun tiloja ei ole riittävästi. Smartblockin kaltaisen kohtaamistilan avulla ensimmäisen toimenpiteen ongelman ratkaisemiseksi ei tarvitse olla toimitilojen saneeraus tai muutto toisiin toimitiloihin, avaa Praecomin toimitusjohtaja Miika Liljedahl Smartblockin käyttötarpeita.

-Me Smartblockilla haluamme säästää ihmisten aikaa ja tehostaa kohtaamisia tarjoamalla juuri oikeanlaisia kohtaamistilaratkaisuja erilaisiin kohtaamisiin ja vieläpä niin, että kaikki on aidosti käden ulottuvilla ja heti 100 % käyttövalmiina. Tästä syystä Praecomin asiakaslupaus 100 % onnistuneesta kokouksesta osui ja upposi. Kirsikkana kakun päällä, alla olevien pyörien avulla kaikki ratkaisumme ovat todella helposti käännettävissä tai siirrettävissä vain muutamassa minuutissa tarpeen tai fiiliksen mukaan jopa yhden ihmisen toimesta, kertoo Smartblockin Business Development Director Janne Orava.

-Smartblockit istuvat mainiosti Praecomin tarinaan ja asiakaslupaukseen 100 % onnistuneesta kokouksesta. Kompaktit kohtaamistilat ratkaisevat nykypäivän toimitilahaasteita ja tuovat rauhaa hektiseen työympäristöön, jatkaa Liljedahl.

Smartblock-Praecom-paakuva-1

Lue lisää Smartblockeista Praecomin verkkosivuilla

Praecom Oy on suomalainen etä-, videoneuvottelu ja neuvottelutilapalveluita tarjoava vuonna 2007 perustettu yritys. Yhtiön tarkoitus on tuottaa asiakkailleen 100% onnistunut kokous. Praecomilla on toimipisteet Hämeenlinnassa ja Vantaalla ja päättyneen vuoden 2018 tilikauden liikevaihto oli 6,1m€. Praecom Groupiin kuuluvat tytäryhtiöt IT4B Partners Oy ja Upto Oy. Yhdessä nämä muodostavat noin 10m€ liikevaihdon tuottavan kokonaisuuden.

Smartblock Oy on liikuteltavia ja älykkäitä kohtaamistiloja kehittävä ja valmistava suomalainen yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja toinen toimipiste Oulussa. Kaikki Smartblockit suunnitellaan ja valmistetaan Smartblockin omassa tehtaassa Helsingissä, Malmin lentokentän kupeessa. Smartblock Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen omistavat Mikko Sarkkinen, Janne Orava sekä pääomasijoitusyhtiö Sontek Ventures Oy.

Lisätietoja:

Miika Liljedahl, toimitusjohtaja, Praecom
+358 20 164 0201

Janne Orava, Business Development Director, Smartblock
+358 40 820 4842

Share