Praecom valittiin Ciscon vuoden 2020 Collaboration -kumppaniksi

September 23, 2020 Pasi Anttila

Cisco palkitsi vuosittaisessa kumppanitapahtumassaan Praecomin vuoden 2020 Collaboration -kumppanikseen. Cisco on yksi maailman suurimmista teknologiayhtiöistä ja Praecomin pitkäaikainen kumppani.

Ciscon kanavaliiketoiminnan johtaja Tiina Säämänen perustelee Praecomin valintaa ketteryydellä ja tiiviillä yhteistyöllä.

- Praecom on viimeisten vuosien aikana tehnyt vakuuttavaa kasvua ja pystynyt tuomaan asiakkaille laadukkaita tapaamisia. Etenkin Praecomin aktiivinen ja ennakkoluuloton tekeminen kevään 2020 aikana todisti Praecomin kyvyn luoda ratkaisuja asiakkaille, jotka ovat myös perinteisen kokoustamisen ulkopuolella. Ketteränä ja innovatiivisena kumppanina Praecom tulee jatkossakin olemaan vahva kumppani. Aktiivinen yhteinen tekeminen ja sen kehittäminen ovat tae, että seuraavakin vuosi tulee olemaan loistava vuosi Praecomille. Loistavaa työtä koko Praecomin tiimi ja jatketaan yhdessä laadukkaiden kohtaamisten luomista!

Praecomin toimitusjohtaja Timo Jolkin näkee kumppanuuden tuoman lisäarvon tärkeänä.

- Yhdessä onnistuminen on yksi keskeisimmistä arvoistamme ja Ciscon kanssa toteutettu yhteistyö on kumppanuutta parhaasta päästä. Kevään aikana pääsimme yhdessä Ciscon kanssa auttamaan asiakkaita niissä haasteissa, joita tämä poikkeuksellinen aika on tuonut. Yritysten liiketoimintoihin tämä vuosi on tuonut suuria muutoksia ja olemme päässeet elämään mukana monissa näistä muutoksista.

Yksi kevään keskeisimmistä asioista on ollut Webex -ympäristöjen pystyttäminen asiakkaille, jotka ovat etsineet tietoturvallista ja joustavia liittymisvaihtoehtoja omaavaa neuvotteluratkaisua.

- Moni asiakkaista on pystynyt hyödyntämään poikkeusaikana Ciscon tarjoamia Trial-lisenssejä, jotka olemme jalkauttaneet yhteistyössä Ciscon kanssa asiakkaiden arkeen, kertoo Praecomin Teamwork Advisor Heikki Hautala.

Tiivis yhteistyö tulee jatkumaan Ciscon kanssa jatkossakin.

- Älykkäät ja turvalliset työympäristöt ovat nousseet keskusteluidemme kärkeen asiakkaidemme kanssa. Mietimme yhdessä asiakkaiden kanssa miten tässä uudessa normaalissa tehdään töitä. Autamme asiakkaitamme varmistamaan, että yrityksen liiketoiminta voi toimia häiriöittä erilaisissa poikkeustilanteissa, toteaa Jolkin.

Share